Passie en motivatie is wat je nodig hebt…
De rest vindt je bij ons

Een culinaire studentenjob
bij Cuise


Deel uitmaken van de culinaire wereld, met een studentenjob bij Cuise, betekent de mogelijkheid om jouw passie en talent optimaal in te zetten en verder te ontwikkelen. Flexibel werkend op gevarieerde en inspirerende gelegenheden binnen de hospitality, onder begeleiding van professionele vakmensen, volg je het Cuise ontwikkelingstraject. Daarbij start je met de basis van snijtechnieken en ontwikkel je in de richting die jij ambieert!Een studentenjob bij Cuise

Variatie

Van dinners tot events en van beurzen tot show-cooking. Een studentenjob bij Cuise betekent werken op de meest gevarieerde en inspirerende plekken, voor de meest uiteenlopende relaties door heel het land.

vperience-300

Training

Meer dan zomaar een studentenjob: tijdens het traningstraject van Cuise, dat onderdeel is van de Mise en Place Academy, leer je de kennis en vaardigheden om een zelfstandige keukenmedewerker te worden.

geld-300

Goed verdienen

Binnen deze studentenjob ben jij het visitekaartje van Cuise. Onze keukenmedewerkers zijn het belangrijkste. Wij willen iedereen betalen wat hij waard is. Daarmee verschilt Cuise we van andere uitzendkantoren.

studenten-300

Studenten

Binnen deze studentenjob bij Cuise werk je uitsluitend met andere studenten: jonge mensen, net zoals jij. Samen werken, elkaar helpen, leren van elkaar en vooral veel plezier hebben staan bij Cuise hoog in het vaandel!

CuiseXperience
Het ontwikkelingstraject


De CuiseXperience is het trainings- en ontwikkelingstraject van Cuise, als onderdeel van de Mise en Place Academy. Hierin helpen wij je bij jouw ontwikkeling, schetsen we samen een ontwikkelingsplan voor je en bieden we jou en je collega’s allerlei soorten trainingen aan! Hover over de verschillende fases voor meer informatie!

Selectie & inschrijving

Cuise Culibasics Training

Young Foodie Talent Jobs

Cuise Factory Training

Added Value Training

CuiseXperience / ABC

  • FOODIE | Een Foodie is een keukenhulp. Deze Cuise keukenmedewerker kan zelfstandig, aan de hand van instructies, simpele werkzaamheden verrichten.
  • POP | Aan het hand van het persoonlijke ontwikkelingsplan, doorloopt een Foodie modulaire trainingen.
  • CUISER | Deze Cuise keukenmedewerker heeft ten minste 5 modulaire trainingen succesvol afgelegd en is bekwaam in alles wat er bij die modules komt kijken.
  • CERTIFICATEN | Voor iedere succesvol afgeronde module, ontwikkeling een Cuise keukenmedewerker een certificaat.

Interesse?


Schrijf je dan meteen in voor een vrijblijvende infosessie!

cuiseStudentenjob bij Cuise