Het verhaal
achter Cuise

Passionate about food and people


Opgericht door Jochem Sneep werkt Cuise al 15 jaar lang succesvol samen met Mise en Place om talentvolle en enthousiaste keukenmedewerkers flexibel in te zetten voor een groot netwerk aan zowel nieuwe als bestaande relaties door heel België, Nederland en Duitsland. Ieder, in ons eigen CuiseXperience trainingstraject, opgeleid. Samen dragen wij de passie voor de culinaire branche en de mensen die het samen brengt. Niet voor niets is onze missie;

Making friends and creating synergy
SELFTAUGHT TALENTSBij Cuise bieden wij voor elke gelegenheid een oplossing op maat. Van beurzen tot dinners, van events tot show-cooking. Wij geloven heel erg in de talenten van onze medewerkers en trainen ze eigenhandig op van een keukenhulp tot zelfstandig keukenmedewerker in ons CuiseXperience trainingstraject. Op deze manier verzekeren wij ten alle tijden de juiste medewerkers worden in gezet.


De keukenmedewerkers van Cuise


Foodie

Foodies zijn de gemotiveerde CUISE keukenhulpen bij uitstek en gespecialiseerd in het uitvoeren van instructies en ondersteuning bieden van de keukenbrigade. Denk aan kerntaken zoals het klaarzetten van materialen, snijden en wassen van basisproducten, verpakken van producten en ander werkzaamheden ten behoeven van de lijnuitgifte, buffetuitgifte, show-cooking etc. Alles volgens opdracht en volgens de HACCP code.

Cuiser

Cuisers zijn de vaktechnische en gepassioneerde zelfstandige keukenmedewerkers van Cuise. Met zowel kennis als ervaring voeren zij na een beknopte instructie zelfstandig diverse keukentaken uit. Cuisers zijn de perfecte medewerkers als aanvulling van de keukenbrigade met kerntaken zoals het zelfstandig voorbereiden van eenvoudige recepten volgens planning en recept, het beoordelen van producten op smaak, kwaliteit, geur, smaak, kleur, gaarheid en het doorgeef klaarmaken van bestellingen van lijnuitgifte, buffetuitgifte, show-cooking etc. Alles volgens opdracht en volgens de HACCP code.

Wat maakt Cuise uniek?cuiseOver Cuise