Foodies & CuiseRs


Werken met de flexibele keukenmedewerkers van Cuise


Bij Cuise onderscheiden wij onze selftaught talenten, onze keukenmedewerkers, in twee types. Deze twee types noemen we Foodies & CuiseRs. Iedere medewerker begint bij Cuise als Young Foodie-talent en groeit zo doormiddel van ons eigen trainingstraject uit tot een echte CuiseR – een zelfstandig keukenmedewerker met vakkennis en ervaring.



Foodie


 Foodies zijn gemotiveerde Cuise keukenhulpen, gespecialiseerd in het opvolgen van instructies en getraind in het uitvoeren van simpele keukenhandelingen, die ondersteuning bieden aan uw keukenbrigade. Denk aan kerntaken zoals het maken van de mise en place, het klaarzetten van materialen, snijden en wassen van basisproducten, verpakken van producten en andere werkzaamheden ten behoeven van de lijnuitgifte, buffetuitgifte, show-cooking, etc. Alles uiteraard volgens opdracht en volgens de HACCP code.

CuiseR


CuiseRs zijn de vaktechnische, gepassioneerde en zelfstandige keukenmedewerkers van Cuise. Met zowel kennis als ervaring voeren zij na een beknopte instructie zelfstandig diverse keukentaken uit. CuiseRs zijn de perfecte aanvulling van de keukenbrigade, met kerntaken zoals het zelfstandig (voor)bereiden van eenvoudige recepten, het beoordelen van producten op smaak, kwaliteit, geur, smaak, kleur en gaarheid en het vervolgens klaar voor doorgave te maken. Alles uiteraard volgens opdracht en volgens de HACCP code.

Nog steeds niet overtuigd?

Meer informatie


Laat uw contactgegevens bij ons achter en wij nemen binnen 24 uur nog contact met u op! U kunt een korte beschrijving van uw situatie meesturen als u dat wilt, dit zal ons antwoord direct specifieker maken en versnelt het proces!



Naam

E-mail

Telefoon

Kantoor

Bericht



cuiseFoodies & CuiseRs | Keukenmedewerkers